24 - Meritxell Valladares Vidiella

Militant 23.691 (BCN.Eixample)

Meritxell Valladares Vidiella
Meritxell Valladares Vidiella

Geòloga i llibretera, treballo de Tècnica Superior de Gestió a l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona.

Estic compromesa amb la llibertat del país des que tinc memòria. He estat en lluites i entitats de defensa dels drets col·lectius, socials i ambientals des de ben jove (JERC, representant d'estudiants (UB), Òmnium Cultural, ANC, Col·legi de Geòlegs, moviments socials contra la guerra, acampada 0,7%, contra la desfilada militar, etc...) i en entitats de cultura tradicional (diables i gegants del Poble Sec). Vaig entrar a ERC (Barcelona Vella) l'any 1999, on vaig assumir diverses responsabilitats al llarg dels anys (Organització, Dona, Presidència, etc...). Actualment milito a l'Eixample i des de 2015 sóc Secretaria i Vocal de Xarxes Socials i Organització de la Sectorial de Medi Ambient i Energia.

M'agradaria poder representar la militància de base en un òrgan assembleari com el Consell Nacional, on puc aportar experiència i compromís dins i fora del partit, a més d'aportar els coneixements de la sectorial i donar veu des d'aquest espai polític a les dones, sobretot a les que ens dediquem a les vessants tècniques i científiques, infrarepresentades al partit i als seus òrgans col·legiats i de representació.

En els propers anys seran claus tots els aspectes relacionats amb l'emergència climàtica i els seus efectes ambientals, i ERC hem de convertir-nos en el referent polític a Catalunya en temes ambientals i energètics per a tota la ciutadania. Hem de treballar per esdevenir un país capdavanter en polítiques ambientals i assolir la sobirania energètica amb 100% renovables, com una peça clau per a l'emancipació nacional i per assolir la República Catalana.
 

Dades de contacte:
mvalladares.erc@gmail.com