21 - Patrícia Sarrias Javier

Militant 43.408 (Besòs-Poblenou)

Patrícia Sarrias Javier
Patrícia Sarrias Javier

Lloc i data de naixement Barcelona, 24 de febrer de 1970

Formació i trajectòria personal
Diplomada en Educació Social i postgraduada en Mediació Familiar i Resolució de Conflictes per la Universitat Ramon Llull i en Grafopsicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cursos d’especialització universitària en l’àmbit de gestió, organització d'entitats i participació de col·lectius. Actualment, i des de fa deu anys sóc coordinadora de projectes en una cooperativa del tercer sector, coordinant la gestió dels nou casals i projectes de gent gran del Districte de Sant Martí.

Trajectòria cívica i social
Voluntària en els programes de desenvolupament i resolució pacifica de conflictes a Intervida. Voluntària de reforç escolar i classes de català per nouvinguts en el Casal dels Infants del Raval.
Presidenta de l’associació de famílies de l’escola dels meus fills i membre actiu de les associacions de famílies de l’escola bressol i de l’institut. He format part del Consell Escolar del Districte de Sant Martí, de les comissions de matriculacions i de la Plataforma per l’Educació Pública de Poblenou. Participo activament d’altres moviments i entitats veïnals del Districte de Sant Martí.

Trajectòria política
Implicada molt activament i amb diferents càrrecs de responsabilitat, treballo des de l’activisme per l’assoliment de la República Catalana des de les consultes del 10A amb Sant Martí per la Independència, des de la territorial de l’ANC de Sant Martí i des dels casals d’ERC de Clot i Poblenou. He estat membre del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (2016-2018), sóc sòcia d’Òmnium, membre actiu de l’Associació Cultural Republicana de Sant Martí i afiliada a la Intersindical CSC.
Militant d’ERC des de l’any 2018, vaig formar part de la candidatura de Sant Martí a les eleccions municipals de Barcelona.